'Eximbank: Ülke Şartları ve Prim Oranları Listesi'nde yapılan değişiklik

Sayın Sigortalımız,

01.02.2016 tarihi itibariyle;

“ÖZEL ŞART YOKTUR” şeklinde değiştirilmiş.

Ülke Şartları ve Prim Oranları Listesi’nde isimleri aşağıda yer alan 2. Grup ülkeler için özel şartsız düzenlenen alıcı limiti onayları azami 500.000 ABD Doları’na yükseltilmiştir.

(Angola, Aruba, Benin, Burundi, Cibuti, Curaçao, Ekvator Ginesi, Eritre, Filistin, Gambiya, Gine, Gine Bissau, Grenada, Guadalup, Guam, Honduras, Kamboçya, Kiribati, Laos, Madagaskar, Malawi, Moğolistan, Mozambik, Nijerya, Orta Afrika Cumhuriyeti, Sint Maarten, St. Martin, Svaziland, Tacikistan, Togo, Uganda ve Zambiya)

Ayrıca yukarıda belirtilen hususlara ilişkin bilgilendirme yazılarına http://www.eximbank.gov.tr/TR,1503/2016-yili-duyurulari.html adresinden ulaşılabileceği konusunda bilgilerinizi rica eder, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla,

TÜRKİYE İHRACAT KREDİ BANKASI A.Ş.

Dernek Faaliyetleri

Derneğimizin düzenlediği organizasyonlar, etkinlikler hakkında bilgiler.

Foto Galeri

Dernek faaliyetlerimizden ve organizasyonlarımızdan görüntüler.